Online magyaroktatás március 28-tól

2020. március 28-án online Zoom-találkozókra került sor a hétvégi iskolában külön-külön időpontban az egyes csoportok számára, mely a kialakult járvány miatt egy ideig elkíséri életünket.

Igyekezzünk ennek is a jó oldalát meglátni! Olyan eszközöket, munkaformákat ismerhetnek meg a gyerekek, amelyek a digitális korban elengedhetetlenek. Most kihívásnak tűnnek, de a technikai nehézségeken túllendülve egy új világot nyithatnak meg az oktatás számára.

Online ceruza, online fehértábla és videók, digitális képek lettek most a munkaeszközeink, kiegészítve bábokkal és online játékokkal. A diákok kíváncsisággal fogadták az új órákat, a nagy számú részvétel mellett öröm volt látni, hogy lelkesek! A márciusi utolsó alkalmat követő időszakban online egyéni felmérőkre is sor került.

Tartsuk tehát szem előtt, a legfontosabb, hogy ebben a járványhelyzetben is van lehetőségünk a tanulásra, és a gyermekek is ápolhatják a kapcsolatot társaikkal, hasznosan töltve mindennapjaikat, megélve és nem elfeledve ezáltal a közösség érzését.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s